Ødegaard blij in Arhnem: "Fantastische club voor mij"

22 augustus 2018, 17:00

Martin Ødegaard trainde woensdag voor het eerst mee met zijn tijdelijke werkgever Vitesse. Op Papendal blijkt de van Real Madrid gehuurde Noor vooruit op opnieuw een seizoen Eredivisievoetbal. "Het spel van Vitesse past bij mij."

De Eredivisie is geen onbekend terrein voor de nog altijd pas negentienjarige Noor. De afgelopen anderhalf jaar kwam Ødegaard op huurbasis uit voor sc Heerenveen. Het leverde hem tientallen potjes in de Nederlandse competitie op. Eenmaal teruggekeerd in Madrid bleek dat hij ook dit seizoen nauwelijks minuten zou gaan maken. Vitesse handelde vervolgens kordaat.

Ødegaard blikt in gesprek met Omroep Gelderland vooruit op zijn seizoen in Arnhem. "Het spel van Vitesse past bij mij", merkt hij op. "Aanvallen en vroeg druk op de bal. Dit is een fantastische club voor mij."

Over positieve woorden geen gebrek, maar zijn voeten in de GelreDome laten spreken zit er aanstaande zondag tegen AZ misschien nog niet in. De Noor legt het uit. "Ik ben fit, maar nog niet wedstrijdfit."

Als hij weer honderd procent is, gaat Ødegaard waarschijnlijk op een centrale plek spelen. "Daar voel ik mij ook het meest comfortabel. Ik heb de bal graag in de voeten."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen