Heerenveen wil een spits: "We hebben wel alternatieven"

22 augustus 2018, 20:54

SC Heerenveen beschikt na het vertrek van Henk Veerman nog maar over een centrumspits. Sam Lammers is de enige echte nummer negen in het elftal van Jan Olde Riekerink en dat vind de oefenmeester stiekem toch wat te karig: "Het liefst hebben we overal dubbele bezetting."

Reza Ghoochannejhad en Henk Veerman vertrokken uit Friesland en daar kwam alleen de gehuurde Sam Lammers voor terug. In gesprek met FOX Sports vertelt Olde Riekerink over de zoektocht na een extra optie voorin. "We hebben wel alternatieven, maar als er realistische opties zijn, staan we er wel voor open om ernaar te kijken. Het moet ook budgettair kunnen en in het plaatje passen. Het liefst hebben we overal dubbele bezetting."

Wel leek Heerenveen in de race voor Martin Ødegaard. De middenvelder, die anderhalf jaar lang op huurbasis bij Heerenveen speelde, ging echter bij Vitesse aan de slag. Volgens Olde Riekerink is er nooit sprake geweest van een terugkeer. "Er waren wel geruchten. Of het concreet is geweest? Nee."

Ondanks het feit dat Heerenveen wat krap in de spitsen zit, is het het seizoen prima begonnen. Het pakte vier punten uit de eerste twee potjes en maakten ook vier doelpunten.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen