Onrust door Spaanse bond: "Spelers waren woedend"

22 augustus 2018, 23:13   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 23:49

De Spaanse voetbalbond heeft zich de woede op de hals gehaald van de spelers uit de Primera Division. De bond wil competitiewedstrijden laten afwerken in de Verenigde Staten, maar de spelers uit de competitie zijn niet bepaald fan van dat plan.

Volgens David Aganzo, voorzitter van het spelerscollectief AFE, is het zelfs mogelijk dat spelers gaan staken als het plan doorgang vindt. "We zijn bereid om tot het uiterste te gaan", tekent het Spaanse medium AS op uit zijn mond. Onder meer Sergio Ramos, Sergio Busquets en Koke hebben al gesprekken gevoerd met Aganzo. "De spelers waren woedend. Ze waren unaniem tegen deze plannen."

In september staat er een gesprek gepland met Javier Tébas, de voorzitter van de bond. "Ik wil hem in laten zien waar voetbal écht voor staat. Voetbal gaat niet alleen maar over geld en de bond kan dit soort beslissingen niet over de rug van de spelers nemen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen