NAC moet gehuurde keeper weer razendsnel afstaan aan City

22 augustus 2018, 23:05

NAC Breda heeft niet lang kunnen genieten van de doelman Arijanet Muric. De van Manchester City gehuurde doelman moet per direct terug naar Engeland. Dit vanwege het vertrek van Joe Hart en Anguss Gunn en de blessure van Claudio Bravo.

Woensdagavond meldden de Brabanders dat Muric, die tegen De Graafschap onder de lat stond, noodgedwongen terugkeert naar de landskampioen van Engeland. De Britten gaan NAC wel helpen. "City Football Group helpt NAC volgens afspraak op verschillende manieren met het zoeken van een spoedige en geschikte oplossing voor de uitdaging die hiermee ontstaat in het Bredase doel", laat NAC weten op de clubwebsite.

"Het hebben van een samenwerking betekent ook dat je elkaar probeert te helpen in dit soort situaties van overmacht", vertelt technisch directeur Hans Smulders. "Het is zeker niet hoe we het voor ogen hadden, maar ik ben ervan overtuigd dat NAC uiteindelijk sterker uit deze situatie gaat komen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen