Trainer Dinamo Kiev ziet zwakte bij Ajax en kansen voor zijn team

23 augustus 2018, 08:19

Aleksandr Khatskevich denkt dat het tweeluik tussen Ajax en Dinamo Kiev nog lang niet beslist is. De trainer van de Oekraïnse topclub heeft er alle vertrouwen in dat zijn team de achterstand volgende week dinsdag in Kiev goed kan maken. In Amsterdam eindigde woensdag de heenwedstrijd in een 3-1 overwinning voor Ajax.

Dinamo Kiev heeft aan een 2-0 zege genoeg om Ajax uit de Champions League te houden. "En dat is best mogelijk", waarschuwt Khatskevich de Amsterdammers op de persconferentie na de wedstrijd in de Johan Cruijf ArenA. "In de tweede helft werd duidelijk dat Ajax zich niet goed voelt als wij de bal hebben. We zullen aanvallender gaan spelen, zonder de defensie te aan zijn lot over te laten."

"Het is zeker nog niet gespeeld", denkt de 44-jarige trainer van Dinamo Kiev. De Oekraïners kregen dit seizoen in vier thuiswedstrijden nog geen enkel tegendoelpunt. "Het zal een hele andere wedstrijd worden in Kiev. Alles wordt daar beslist."

Lees ook: Ten Hag: "Het is zonde dat we na rust niet de 4-1 maken"

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen