Gudelj keert via Sporting Portugal terug in Europa

23 augustus 2018, 09:18

Nemanja Gudelj gaat aan de slag bij Sporting Portugal. De Portugese club huurt de 26-jarige middenvelder voor één seizoen van Guangzhou Evergrande. De middenvelder verloor onlangs zijn selectieplek bij de Chinese club, die hem een half jaar geleden nog aantrok.

Chinese clubs mogen een beperkt aantal buitenlandse spelers voor de competitie inschrijven. Door de komst van Paulinho werd Gudelj niet ingeschreven voor de tweede seizoenshelft. De oud-Ajacied kwam in de eerst seizoenshelft nog tot elf wedstrijden voor de huidige nummer vier van de Chinese competitie.

Gudelj wordt in Lissabon teamgenoot van Bas Dost, die het seizoen met twee doelpunten in twee wedstrijden goed begonnen is. De Serviër maakte anderhalf jaar geleden de overstap van Ajax naar het Chinese Tianjin Teda. Die club verruilde hij in januari voor Guangzhou Evergrande, dat hem nu al niet meer nodig heeft.

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen