Van der Sar laat matig bezochte training schieten

13 juni 2006, 11:20

Edwin van der Sar heeft dinsdagochtend niet meegedaan aan de training van Oranje in het stadion van Freiburg, waar enkele honderden fans op de tribune zaten. De ervaren doelman heeft nog last van zijn kuit . In de wedstrijd tegen Servië-Montenegro kreeg hij te maken met kramp. Om elk risico te vermijden traint hij nog apart. Ook maandag beperkte hij zich tot een individuele sessie.

Mark van Bommel en Joris Mathijsen oefenden gewoon met de selectie mee. Beide spelers vielen tegen Servië en Montenegro uit met lichte blessures, maar zijn inmiddels al weer zo ver hersteld dat ze met de spelersgroep kunnen meetrainen. 

Bondscoach Marco van Basten zei na afloop dat hij ervan uit gaat dat hij voor het duel tegen Ivoorkust over een complete selectie kan beschikken. "Van der Sar heeft maar een klein probleem. Die kan vrijdag gewoon spelen. De rest van de selectie is fit."

De tweede voor publiek opgestelde training van het Nederlands elftal trok dinsdag overigens een stuk minder toeschouwers dan de eerste open oefensessie. In het stadion van SC Freiburg kwamen vorige week nog 15.000 mensen naar Oranje kijken. Dinsdag waren dat er maar enkele honderden. De fans reageerden wel uitzinnig op de entree van de voetballers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen