FC Emmen is een lot uit de loterij voor verdediger Warmolts

23 augustus 2018, 12:31

Stephen Warmolts is dolgelukkig dat hij het komende seizoen onder contract staat bij FC Emmen. De centrale verdediger ging in juni na zijn vertrek bij Helmond Sport op zoek naar een nieuwe club, maar de interesse was gering. Toen Emmen zich anderhalve week geleden bij hem meldde, twijfelde hij geen moment.

"Ik hoefde er niet lang over na te denken. Dat ik pas zo laat bij een ploeg kan aansluiten, was absoluut niet hoe ik het voor ogen had. Maar FC Emmen is nu een lot uit de loterij. Ik zit bij mijn club van vroeger en ben weer dichtbij huis", zegt de geboren Emmenaar tegen het Dagblad van het Noorden. "Ik ben in juni nog wel een weekje op proef geweest bij Berliner AK 07; een club op het vierde Duitse niveau. Niks geworden. Daarna bleef het heel stil. Dat was kloten. Het vrat aan mijn zelfvertrouwen. Ik was absoluut nog niet van plan om te stoppen als prof."

Bij Emmen ziet Warmolts veel bekenden terug: Wouter Marinus, Luciano Slagveer, Michael Chacon en Jason Bourdouxhe. "Leuk om die jongens weer terug te zien, maar voorlopig kan ik ze niet bijbenen. Zij hebben er met de voorbereiding erbij al negen weken opzitten. Om over wedstrijdritme nog maar te zwijgen. Ik heb wel veel voor mezelf getraind, maar dat is onvergelijkbaar. Met mijn achterstand duurt het op z'n minst een maand om wedstrijdfit te zijn."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen