Blind laat ervaring spreken: "Het hoeft niet allemaal mooi"

23 augustus 2018, 13:51

Ajax hoeft zich na de 3-1 zege op Dinamo Kiev nog niet rijk te rekenen, meent Daley Blind. De verdediger denkt dat de Amsterdammers een stap in de goede richting hebben gezet, maar waarschuwt zijn teamgenoten. "Ik probeer de jongens duidelijk te maken het nog niet gespeeld is."

Volgende week dinsdag verdedigt Ajax in Kiev de 3-1 voorsprong. "Het hoeft niet allemaal mooi, zoals veel mensen graag zien. Soms moet die bal gewoon de tribune in en is het resultaat heilig, zeker in de Champions League", vertelt Blind via de officiële kanalen van Ajax. "Dat is iets wat ik in het buitenland heb meegekregen. Ook in Kiev willen we scoren, maar met 0-0 zijn we ook door."

Blind heeft genoten van de wedstrijd in de Johan Cruijf ArenA. "Dit zijn de potjes waarvoor je het doet. Ik heb wat mooie wedstrijden tegen grote tegenstanders gespeeld in mijn vorige periode bij Ajax. Ik hoop dat we die Champions League halen en nog meer speciale wedstrijden kunnen spelen. Maar eerst wacht de return in Kiev."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen