Groenendijk: "We willen het vervelende gevoel van ons af spelen"

23 augustus 2018, 14:52

ADO Den Haag hoopt vrijdag tegen Fortuna Sittard de eerste punten van het seizoen te veroveren. Het team van trainer Alfons Groenendijk is het seizoen met twee nederlagen slecht begonnen. De Hagenaren gingen in de vorige speelronde met 4-2 onderuit bij Heracles Almelo, maar de ADO-trainer probeert het van de positieve kant te bekijken.

Groenendijk is van mening dat zijn team 'bij fases' een goede wedstrijd heeft gespeeld. "We creëerden een stuk of negen goede kansen. In aanvallend opzicht was het een goede pot, alleen hebben we onszelf tekort gedaan in het verzilveren van de kansen. Ook de goals werden te makkelijk weggegeven", aldus de oefenmeester op de clubwebsite.

Tegenstander Fortuna Sittard staat na twee wedstrijden op één punt. De promovendus maakte in de vorige speelronde tegen PSV (1-2 verlies) een goede indruk. "We willen het vervelende gevoel van ons af spelen tegen Fortuna. Dat is het enige wat voor ons belangrijk is. We weten wat de pijnpunten zijn en we doen er alles aan om die te verbeteren. Maar het is natuurlijk niet met één druk op de knop opgelost. We moeten creatief zijn als het gaat om transfers en het moet ook een beetje meezitten."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen