De Jong met Narsingh in 'fantastische pot' tegen Groningen

24 augustus 2018, 09:23

De Graafschap won tijdens de eerste speelronde van de Eredivisie van Feyenoord, maar leed vorige week een 3-0 nederlaag bij NAC Breda. Dit weekend wacht er een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Henk de Jong verwacht spektakel.

Dat De Graafschap vorige week werd weggeblazen door NAC Breda, vindt De Jong. "Dat hoort er bij en zal vaker zo gaan", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Het voordeel dat wij in Doetinchem hebben, hebben onze tegenstanders in hun eigen stadion. Logisch, maar daar moeten we wel beter mee omgaan."

De coach weet hoe zijn ploeg daarmee moet omgaan. "Ik hoorde het Mark van Bommel deze week ook zeggen en dat is het. Onverstoorbaar zijn. Je moet je nooit van de wijs laten brengen wat er ook gebeurt. Het is een geweldige leer voor ons en het hoort op dit moment bij onze ploeg. Wij moeten meer brengen dan tegen NAC. Maar zaterdag kunnen we het tegen Groningen ook zo weer omdraaien. Een fantastische pot."

Opmerkelijk is dat Furdjel Narsingh zaterdag in de basis begint, wat ten koste gaat van Daryl van Mieghem. Laatsgenoemde zit niet in de beste fase van zijn carrière. "Het is ook even prikkelen. Maar dat is mooi man. Met Daryl heb ik een afspraak. We gaan aan het werk met bepaalde dingen. Vanmorgen heb ik ook even met hem gezeten. Het is een fantastisch mannetje hoor. Soms wil je ook een reactie afwachten en hoort dit erbij. We hebben te maken met volwassen mensen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen