PEC Zwolle legt Bouy voor derde keer op huurbasis vast

24 augustus 2018, 10:39

Voor de derde keer gaat Ouasim Bouy op huurbasis aan de slag bij PEC Zwolle. De verdediger annex middenvelder wordt komend seizoen gehuurd van Leeds United, waar zijn uitzicht op speeltijd beperkt was.

De 25-jarige oud-Ajacied werd als speler van Juventus al twee keer gehuurd en komt nu weer op huurbasis over. Ditmaal van Leeds United, waar hij van trainer Marcelo Bielsa weinig vertrouwen kreeg. "Ik ben heel blij dat ik opnieuw in Zwolle aan de slag kan. Door mijn verleden hier ken ik de club, de supporters en ook nog de nodige teamgenoten. De manier van voetballen past bij mij en ik kijk ernaar uit om het komende seizoen hier weer op het veld te staan", zegt Bouy op de clubwebsite.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij dat PEC een nieuwe verdediger heeft gevonden. "Het is geen geheim dat we al een tijd bezig zijn met het versterken van onze defensie. Dat we bij Ouasim zijn uitgekomen is geen toeval. In de periodes dat hij bij ons heeft gespeeld, zijn wij altijd zeer te spreken geweest over zijn verdedigende en opbouwende kwaliteiten. Het stemt mij dan ook tot tevredenheid dat Ouasim opnieuw voor PEC Zwolle heeft gekozen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen