Amrabat blij met Brugge: "Vergelijkbaar met Feyenoord"

24 augustus 2018, 11:54

Sofyan Amrabat heeft zijn gewenste transfer te pakken. De 21-jarige middenvelder had het bekeken bij Feyenoord en is blij dat Club Brugge uitkomst biedt. Hij kijkt ernaar uit om in de Belgische competitie en de Champions League te gaan spelen.

De Marokkaanse middenvelder was niet blij met zijn rol in Rotterdam en is blij dat hij nu bij Brugge gaat spelen. "Mijn eerste indruk van Club Brugge is dat dit een heel mooie club is. Een beetje vergelijkbaar met Feyenoord", zegt Amrabat op het digitale thuis van Club. "Het is een echte volksclub met trouwe fans, waar altijd een goeie sfeer hangt. Na een eerste gesprek met de mensen van Club had ik er meteen heel veel zin in. Daar sprak veel vertrouwen uit."

Vorig seizoen speelde hij al met Feyenoord in de Champions League en komend jaar is hij met Brugge ook actief in het prestigieuze toernooi. "Dat is heel mooi natuurlijk. Het is het hoogst haalbare voor een voetballer. Ik kijk er ontzettend naar uit. Op welke teams ik hoop? Real Madrid, Manchester United en Dortmund. Spanje, Engeland en Duitsland, en dan gaan wij als Belgen door", lacht hij.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen