Hommeles bij FC Groningen: Van Weert en Drost willen weg

24 augustus 2018, 12:48

Onrust bij FC Groningen. Al na twee speelronden trekken Tom van Weert en Jesper Drost hun conclusies bij de eredivisionist. Drost wil definitief weg bij de club, terwijl Van Weert een vertrek eveneens overweegt. Dit omdat beide spelers dit weekend op de bank zitten tegen De Graafschap. 

Beide spelers zijn hun basisplaatsen kwijt en spelen zaterdag niet tegen De Graafschap. Van Weert stond tijdens de eerste twee duels in de basis bij Groningen, maar neemt zaterdag waarschijnlijk plaats in de dug-out. Danny Buijs geeft de voorkeur aan Mateo Cassierra. "Ik heb me al twee keer teruggevochten in dit elftal", laat Van Weert weten aan FOX Sports. "Ik heb geen zin om dat nog een keer te moeten doen." De komende dagen gaat de aanvaller zijn opties afwegen.

Voor Drost is een langer verblijf uitgesloten. De aanvallende middenvelder heeft het helemaal bekeken en wil weg. In de eerste speelronde stond hij nog in de basis, vorige week kwam hij als invaller in het veld. Ook zaterdag tegen De Graafschap heeft hij geen basisplaats. "Ik word er na twee wedstrijden al uit geflikkerd", baalt hij.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen