Slutsky belooft minuten voor aanwinst Ødegaard tegen AZ

24 augustus 2018, 13:31

Vitesse haalde al tien spelers naar Arnhem, maar als het aan Leonid Slutsky ligt, wordt het elftal nieuwelingen compleet. Naar aanleiding van de zware enkelblessure van Ramsus Thelander, wil de Rus weer de markt op. Ook Arnold Kruiswijk ligt voorlopig namelijk nog uit de roulatie. Voor het treffen met AZ is aanwinst Martin Ødegaard tevens nog niet volledig inzetbaar.

Toch beloofde Slutsky tijdens de persconferentie voor het duel met AZ, dat de Noor wél in actie komt in Alkmaar. "Maar nog geen negentig minuten, want hij heeft maar amper wedstrijden gespeeld in de voorbereiding. Hij is wel fit, maar nog niet wedstrijdfit", aldus de Russische coach tegenover Omroep Gelderland. Verder keert aanvoerder Maikel van der Werff terug in het elftal, nadat hij tegen sc Heerenveen voortijdig uitviel.

Samen met Jake Clarke-Salter en de jonge Danilho Doekhi moeten zij de plekken achterin vullen. En dat betekent dat de opties karig zijn voor Slutsky, door de twee langdurige blessure achterin. "Het is zeker een optie voor ons om te kijken naar een nieuwe speler, we kijken naar een centrale verdediger. Maar het wordt zeker niet makkelijk, want we hebben niet veel tijd."

Voor het treffen met AZ zal er in elk geval geen verdediger meer bijkomen. Naast Kruiswijk en Thelander is ook de overbodige Mukhtar Ali geblesseerd en dus afwezig bij de Arnhemmers.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen