Van den Brom houdt ploeg intact en hoopt op Maher

24 augustus 2018, 13:37

Als het aan John van den Brom ligt, dan legt AZ nog twee spelers op transfervrije basis vast. De coach van de Alkmaarders wil Adam Maher en keeper Piet Velthuizen graag aantrekken. Hij is enthousiast over het tweetal.

Maher is clubloos sinds zijn vertrek bij FC Twente en traint momenteel mee in Alkmaar. "Ik ben onder de indruk van Adam", zegt de coach tegen het Algemeen Dagblad. "Hij heeft andere kwaliteiten dan de middenvelders die we nu hebben. Adam is creatief en kan iemand voor de keeper zetten. Guus Til en Teun Koopmeiners zijn toch meer van het aanpakken", zegt hij.

Van den Brom hoopt ook dat Piet Velthuizen een contract krijgt. Zeker vanwege de blessure van Rody de Boer is zijn komst wenselijk. "Piet is nog niet fit. Maar het zou goed zijn om hem zo snel mogelijk aan de groep toe te voegen."

Vitesse-thuis

Zondagmiddag speelt AZ tegen Vitesse, ook een ploeg die stiekem op een plaats bij de eerste drie hoopt. "Ik weet niet of we gelijkwaardig zijn, ik vind dat we verder zijn. Dat komt omdat we vanuit het verleden zijn doorgegaan. We hebben een groot gedeelte bij elkaar kunnen houden", zegt de trainer, die komend weekend met dezelfde elf gaat spelen als afgelopen weekend. "Mijn ploeg is fit en de opstelling blijft intact."

Lees ook: Slutsky belooft minuten voor aanwinst Ødegaard tegen AZ

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen