'Bayern München volgt Van Nistelrooy'

13 juni 2006, 12:17

De bron is uiterst dubieus, maar het verhaal is dusdanig opvallend dat we het jullie niet willen onthouden: Bayern München heeft volgens het Duitse boulevardblad Bild interesse in Ruud van Nistelrooy. De spits van Oranje moet volgens de krant de opvolger worden van Roy Makaay, die sinds dit seizoen onder vuur ligt in München.

Bild, dat in Duitsland erom bekend staat dat het regelmatig 'eigen nieuws maakt', gebruikt in het artikel uitspraken van Bayern-preses Karl-Heinz Rumenigge. "We wilden hem al in 2001, maar destijds koos hij op het laatste moment voor Manchester United. We willen niet achter de rug van Manchester United om handelen, dus we gaan nu eerst eens bekijken in hoeverre hij daadwerkelijk te koop is", aldus de oud-international in de krant.

Van Nistelrooy heeft nog een doorlopend contract in Manchester, maar door zijn ruzie met manager Ferguson lijkt hij geen toekomst te hebben op Old Trafford. In München zou hij een aanvalsduo moeten gaan vormen met Lukas Podolski, die overkomt van 1.FC Köln. Bij Bayern staan verder ook nog onder meer de aanvallers Santa Cruz en Pizarro onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen