Poldervaart over weerzien met Van der Gaag: "Maakt het speciaal"

24 augustus 2018, 14:43

Excelsior was in de voorbereiding met 1-4 te sterk voor NAC Breda, toch zegt dat Adrie Poldervaart weinig in aanloop naar het weerzien in de Eredivisie met Mitchell van der Gaag van zaterdagavond. Het wordt een bijzondere ontmoeting voor de coach, die de laatste twee jaar intensief samenwerkte met de huidige trainer van de Brabanders. 

"Dat was een oefenduel en we wonnen met 1-4, maar nu gaat het er echt om", beseft de coach op de clubsite van de Rotterdammers. "Mitchell en ik kennen elkaar natuurlijk goed, de staf waar ik mee werk, is ook de staf waar hij mee heeft gewerkt. Dat maakt het speciaal. We gunnen hem natuurlijk het allerbeste, maar morgen strijden we allebei om de punten."

Die punten moet het pakken op bezoek bij het 'Avondje NAC', waarop vorige week De Graafschap werd verslagen. "Ik reken op een echt 'Avondje NAC' en wij moeten zorgen dat we ons daar onderuit spelen", aldus Poldervaart. "Er wordt gezegd: 'NAC Breda is een ploeg tegen wie jullie punten moeten pakken'. Ik snap dat wel, maar we spelen 34 wedstrijden en in al die wedstrijden vallen er punten te verdienen."

Poldervaart moet het in Breda wel stellen zonder Luigi Bruins (geschorst) en Anouar Hadouir, hij viel uit tegen Feyenoord en is nog niet fit genoeg. Jinty Caenepeel, hij viel vrijdag uit op de training, is een twijfelgeval voor de coach, die uiteraard wel hoopt dat de aanvaller van de partij is.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen