Lloris wordt achter het stuur gepakt met teveel alcohol op

24 augustus 2018, 15:14

Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt: de doelman is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden met een flinke slok teveel op achter het stuur. De goalie liep tegen de lamp tijdens een alcoholcontrole die werd uitgevoerd door de politie.

Dat laat de Londense Metropolitan Police weten via de officiële kanalen. In een statement laat het weten dat Lloris de nacht in de cel heeft doorgebracht. Pas na het betalen van de borgsom, kwam hij weer op vrije voeten. Niet veel later meldde hij zich bij zijn huis, waar hij geen commentaar wenste te geven over zijn actie.

Onduidelijk is of hij dit weekend in actie kan komen tegen Manchester United in de Premier League aanstaande maandag, of dat hij een sanctie krijgt vanuit Tottenham Hotspur. Binnenkort moet hij zich in de rechtbank verantwoorden voor zijn daad, die inmiddels in de volledige aandacht staat van de Engelse (boulevard)pers.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen