Lucius keert na twee maanden terug als jeugdtrainer van PSV

24 augustus 2018, 18:49

Theo Lucius (op archiefbeeld) is twee maanden na zijn vertrek terug in de jeugdopleiding van PSV. De mededeling dat hij moest vertrekken kreeg hij in juni te horen van hoofd jeugdopleidingen Pascal Jansen. Niet veel later vertrok Jansen zelf en werd hij opgevolgd door Ernest Faber, die zich met succes sterk maakte voor de terugkeer van Lucius op De Herdgang. De ex-prof gaat aan de slag als stagiair-jeugdtrainer bij PSV onder 16, waarvan Adil Ramzi hoofdcoach is.

"Een reden voor mijn vertrek is toen niet gegeven. Ik vond het jammer, maar nu is alles weer goed gelukkig", zegt Lucius, die ook aanblijft als jeugdcoach van FC Eindhoven, tegen het Eindhovens Dagblad. Boem Boem Theo is bezig met zijn trainersdiploma's. "Ik heb een tijdje geleden al aan Ernest gevraagd waar ik het beste stage zou kunnen lopen."

Lucius vervolgt: "Ik kan dat niet helemaal uitleggen, maar het is gewoon enorm prettig dat iemand als Ernest nu aan het hoofd van de organisatie staat. Hij is iemand die hier alles heeft meegemaakt en alleen maar topkwaliteit nastreeft. Daarbij had hij altijd al oog voor jeugdspelers en tegelijkertijd is Ernest iemand die de PSV-cultuur als geen ander begrijpt. Ik vind het fijn dat ik terug ben."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen