Cillessen te geblesseerd om mee te reizen naar Real Valladolid

24 augustus 2018, 21:34

Jasper Cillessen moet de uitwedstrijd van FC Barcelona tegen Real Valladolid laten schieten. De doelman reist niet mee vanwege zijn ribblessure, die hij deze week op de training van zijn club opliep. Dat meldt Barça vrijdagavond via de eigen clubkanalen. Onduidelijk blijft hoe ernstig de kwetsuur precies is. Cillesen volgt in Barcelona een revalidatieproces.

Volgende week zal meer duidelijk worden hoe lang Cillessen in de lappenmand zit. De reservedoelman van Barça behoort tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman zal met zijn technische staf en Cillessen zelf een inschatting moeten maken of de goalie de interlands tegen Peru en Frankrijk kan spelen. De definitieve selectie wordt komende week bekendgemaakt.

Volgende week zondag speelt Barcelona ook nog een competitiewedstrijd tegen SD Huesca. Normaliter speelt een fitte Cillessen die wedstrijd ook niet, want Marc-André ter Stegen blijft de eerste doelman.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen