Obispo: "Komende week is duidelijk waar ik dit seizoen speel"

25 augustus 2018, 00:03

Armando Obispo krijgt de komende dagen duidelijkheid over zijn toekomst. De aanvoerder van Jong PSV staat in belangstelling van diverse clubs, die het negentienjarige talent willen huren van de landskampioen. Fortuna Sittard en PEC Zwolle zouden de jonge verdediger volgen.

"Ik moet ervoor zorgen dat ik mezelf dit seizoen zo goed mogelijk ontwikkel, waar ook. Of het nu bij een andere club in de Eredivisie is, bij PSV 1 of bij Jong PSV doet er niet toe. Ik moet beter worden, minuten maken. Uiteindelijk is het mijn doel om in het eerste elftal van PSV te spelen", zegt Obsipo tegen het Eindhovens Dagblad.

Zijn toekomst bespreekt hij onder andere met Mark van Bommel. "Het is mijn carrière en we moeten samen kijken wat het beste is voor mij en de club. Nu is de situatie even lastig, omdat er nog andere spelers kunnen vertrekken. Komende week is duidelijk waar ik dit seizoen speel."

Obispo speelde vrijdagavond met Jong PSV op bezoek bij TOP Oss, waar de Eindhovense beloftenploeg een kansloze nederlaag leed (4-1). Misschien is het (voorlopig) wel zijn laatste wedstrijd voor Jong PSV. "Er is nog niks besloten, maar voor mij zou het wel fijn zijn als ik volgende week duidelijkheid heb. Het is een beetje onrustig nu, inderdaad."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen