Robben op de bank bij Bayern: "Gigantische teleurstelling"

25 augustus 2018, 10:34

Arjen Robben moest vrijdag tijdens de eerste competitiewedstrijd van Bayern München op de bank plaatsnemen en dat zinde hem niet. De 34-jarige aanvaller zag dat Kingsley Coman en Franck Ribéry de voorkeur kregen op de vleugels.

Robben kwam er nog voor rust in, omdat Kingsley Coman geblesseerd uitviel. Met een doelpunt droeg de Nederlander bij aan een 3-1 zege op 1899 Hoffenheim. "Het was een gigantische teleurstelling dat ik op de bank begon", zei Robben na het duel tegen ZDF. "Ik ben 34 jaar, maar na zeven weken hard werken in de voorbereiding wil je er vanaf de start staan. Ik moest de beslissing accepteren en moest het laten zien toen ik de kans kreeg."

Robben was niet de enige grote naam die op de bank zat, want ook James Rodríguez en Mats Hummels stonden niet in de basis. Overigens lijkt Robben de komende maanden weer veel speeltijd te kunnen krijgen, omdat de kwetsuur van Coman ernstig is.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen