Sainsbury met PSV naar PEC: "Geeft een bijzonder gevoel"

25 augustus 2018, 15:46

De ontmoeting tussen PEC Zwolle en PSV heeft voor Trent Sainsbury een bijzondere lading. De Australische zomeraanwinst van de Eindhovenaren speelde twee jaar voor PEC en keert zaterdagvond terug in het stadion zijn oude club. Dat geeft hem een bijzonder gevoel.

De 26-jarige Australiër droeg tussen januari 2014 en januari 2016 het tricot van De Blauwvingers.  "Het is zowel gek als speciaal om terug naar Zwolle te keren. Ik heb daar echt een geweldige tijd beleefd. Daar naartoe gaan in een ander shirt zal een bijzonder gevoel geven", zegt de international op de website van zijn nieuwe club.

De Australiër is blij dat hij weer in Nederland kan spelen. Hij heeft in zijn twee jaar bij PEC warme gevoelens ontwikkelt voor ons land. "De mensen zijn aardig, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Ook de manier waarop dingen gaan en geregeld zijn in Nederland is fijn. Als er iets moet gebeuren, gebeurt het ook. Die instelling bevalt me enorm."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen