Sterk gewijzigd Dinamo Kiev speelt gelijk in competitie

25 augustus 2018, 22:17

Dinamo Kiev heeft in aanloop naar de return tegen Ajax gelijkgespeeld tegen Chornomorets Odessa(1-1). Kanttekening: met het oog op het duel van dinsdag gaf trainer Alexander Khatskevich (foto) een flink aantal spelers rust. 

Van het elftal dat tegen Ajax speelde, hadden alleen Denys Boyko, Mykyta Burda en Viktor Tsygankov een basisplaats tegen Chornomorets. Verder koos Khatskevich voor acht nieuwe namen. Het was Nazariy Rusyn die de score opende. Hij reageerde op een pass van achteruit, en werkte de bal binnen met zijn hoofd. Nog voor rust bepaalde Gleb Grachev de eindstand op 1-1. Dat betekende voor Dinamo een einde aan de reeks van vier gewonnen competitiewedstrijden op rij.

Kiev staat derde in de competitie van Oekraïne, maar speelde wel een wedstrijd minder dan koploper Shakhtar Donetsk. Het verschil tussen beide ploegen is slechts twee punten. Dinamo werkt nu toe naar de return tegen Ajax. Afgelopen woensdag ging Kiev met 3-1 onderuit in de Johan Cruijff ArenA.

Lees ook: PSV-opponent BATE Borisov ontsnapt aan een nederlaag

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen