Cocu verliest wéér met Fenerbahçe, Promes trefzeker

25 augustus 2018, 23:46

Voor de tweede keer op rij heeft Phillip Cocu met Fenerbahçe een competitienederlaag geleden. Göztepe klopt de formatie van de oud-trainer van PSV met 1-0. Quincy Promes was zaterdag succesvoller. Promes droeg met een doelpunt bij aan de 2-1 zege opstadsgenoot Dinamo Kiev.

Göztepe - Fenerbahçe 1-0

Cocu staat al vroeg onder druk bij Fenerbahçe. Na de mislukte kwalificatie voor de Champions League, verloor de Turkse club vorige week al van Yeni Malatyaspor. Vandaag (zaterdag) bezorgde Göztepe Cocu een nieuwe domper. De nummer zes van vorig seizoen was in eigen huis met 1-0 te sterk voor Fenerbahçe. Grote mogelijkheden bleven uit voor Fener, dat wel een overwicht had. De 0-1 wilde maar niet vallen en tot overmaat van ramp schoot Halil Akbunar de thuisploeg met een mooi schot op voorsprong. Die klap kwam Fenerbahçe niet meer te boven en heeft Cocu in drie competitiewedstrijden al twee duels verloren.

Spartak Moskou - Dinamo Moskou 2-1

Beter verging het landgenoot Promes. Mede door een rake strafschop van de Oranje-international won Spartak Moskou de derby van Dinamo Moskou. Promes opende de score, Lorenzo Melgarejo verdubbelde de voorsprong. Vladimir Rikov zorgde nog wel voor een spannend slot, maar het bleef bij 2-1. Daarmee blijft Spartak ongeslagen in de Russische competitie. Na vijf duels heeft de club dertien punten.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen