Steijn over eerste helft: "Na twee passes bal al kwijt"

26 augustus 2018, 16:44

Maurice Steijn kende een zondagmiddag met wisselende gevoelens. De VVV-coach zag zijn ploeg op bezoek bij FC Utrecht een matige eerste en een prima tweede helft spelen. Hij is trots op de manier waarop zijn ploeg terugkwam na rust en een punt pakte: "Maar de eerste helft moeten we snel vergeten."

Tegenover FOX Sports was het verhaal van de oefenmeester duidelijk: "De eerste helft was voor FC Utrecht en de tweede helft voor ons." Hij vond niet eens dat de gastheren zo goed speelden voor rust, maar schrok vooral van zijn ploeg. "Wij waren na twee passes de bal alweer kwijt. De enige die de bal wilde hebben was Tino-Sven Susic, leek het."

In de rust vroeg Steijn aan zijn spelers om de schroom van zich af te gooien. "We zijn niet meer voor het eerst in de Eredivisie. Zeker met het inbrengen van Jonathan Opoku ging het beter. Dat bracht rust in de ploeg. We hebben na rust een ander VVV gezien."

Met vier punten uit drie wedstrijden is de start van de Limburgers prima. Ook Steijn ziet genoeg perspectief: "Maar de eerste helft moeten we snel vergeten."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen