Blaswich schaamt zich na afgang in Tilburg: "Ik wil sorry zeggen"

27 augustus 2018, 09:17

Janis Blaswich voelt zich enorm schuldig na de zeperd van Heracles Almelo op bezoek bij Willem II. De Heraclieden beleefden zondag een dramatische middag in Tilburg en gingen met liefst 5-0 onderuit. De Duitse doelman ging twee keer de fout in, wat eenmaal tot een tegendoelpunt leidde.

Zijn fout na een klein halfuur spelen werd hem fataal. Blaswich slaagde er niet in om een schot van Daniel Crowley goed te verwerken, waardoor Donis Avidijaj van dichtbij de 2-0 kon maken. "Ik wil sorry zeggen tegen de fans en mijn ploeggenoten", vertelt de keeper aan Tubantia. Hoewel de Duitser schuldig was aan een tegendoelpunt, kon hij er weinig aan doen dat Heracles met zulke grote cijfers verloor.

Volgens Robin Pröpper ging 'alles' fout. "We kregen mentale tik na mentale tik. Je wilt dit vanzelfsprekend nooit, maar als het dan gebeurt, sta je in ieder geval weer met beide benen op de grond", beseft de verdediger. "Normaal liggen de niveaus van de teams dichtbij elkaar. Vandaag even niet."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen