Bulthuis maakt zich zorgen: "Het staat gewoon niet goed"

27 augustus 2018, 11:12

Dave Bulthuis maakt zich zorgen over de desorganisatie bij sc Heerenveen. De Friezen incasseerden dit seizoen al acht doelpunten, waarvan vijf afgelopen tegen Feyenoord. Hoewel de Friezen zondag even hoopten op een punt, gingen zij voor eigen publiek met 3-5 onderuit.

Alleen FC Emmen (10) kreeg in drie speelrondes meer doelpunten tegen dan de Friezen. "Het is een feit dat we collectief verdedigend niet goed staan. En dat is al drie wedstrijden zo, vind ik. De vorige twee wedstrijden hebben we op mentaliteit toch punten gepakt, maar het staat gewoon niet goed", zegt een ontevreden Bulthuis tegenover De Telegraaf.

De Friese club keek na 47 minuten spelen al tegen een 0-4 achterstand aan. "Feyenoord kon iedere keer een man meer creëren op het middenveld, waardoor de verdedigers achteruit moesten lopen. Het was niet compact genoeg, het leek wel een gatenkaas", vervolgt de verdediger. Heerenveen kwam mede dankzij een doelpunt van Bulthuis in de slotfase terug tot 3-4, maar de comeback werd niet voltooid.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen