Schaken over Vilhena: "Heeft geen uitdaging meer bij Feyenoord"

27 augustus 2018, 20:40

Als het aan Ruben Schaken ligt, dan vertrekt Tonny Vilhena bij Feyenoord. De middenvelder van de Rotterdammers is volgens zijn oud-ploeggenoot uitgeleerd in de Nederlandse Eredivisie. Een nieuwe uitdaging zou een goede zaak voor hem zijn.

De 23-jarige Vilhena is dit seizoen een van de sterkhouders van de Rotterdammers. "Hij heeft geen uitdaging meer en zal snel een volgende stap moeten maken. Dat gaat alleen niet meer deze transferperiode gebeuren", zegt Schaken tegen RTV Rijnmond. De oud-international was jarenlang buitenspeler bij de club. Hij ziet nu Sam Larsson worstelen. "Ik vond hem weer onopvallend, hij nam veel te weinig risico", zegt Schaken over het uitduel met sc Heerenveen.

"Hij heeft echt een wondergoal of zoiets dergelijks nodig want zo wordt het een lastig verhaal voor hem. Ik had Larsson überhaupt niet gehaald als ik technisch directeur was geweest. Bij Feyenoord heeft hij zo'n andere rol als bij Heerenveen", vindt Schaken.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen