Valencia maakt fans blij met terugkeer smaakmaker Guedes

27 augustus 2018, 23:16

Valencia heeft ook de komende jaren de beschikking over Gonçalo Guedes. De 21-jarige buitenspeler speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis in de Spaanse stad en maakt nu definitief de overstap van Paris Saint-Germain. Zijn terugkeer kost de club een slordige veertig miljoen euro.

De Portugees is daarmee de duurste aankoop van Valencia ooit. Guedes was mateloos populair bij de supporters van de club en Valencia deed er dan ook alles aan om hem terug te halen. Vorig seizoen was de aanvaller goed voor vijf doelpunten in 33 competitieduels. Zijn doelpuntenaantal is dus niet zo imponerend, maar met zijn dribbels en passes was hij van zeer grote waarde in de ploeg van trainer Marcelino.

Bij Paris Saint-Germain was zijn uitzicht op speeltijd ondanks zijn sterke seizoen minimaal, waardoor hij voor een terugkeer bij Valencia heeft gekozen. De club meldt dat hij een meerjarig contract heeft getekend. Met de club uit de sinaasappelstad is de Portugees dit seizoen actief in de Champions League.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen