Mourinho boos: "Heb meer PL-titels dan alle andere coaches"

27 augustus 2018, 23:56

Het is de vraag hoe lang José Mourinho nog het vertrouwen krijgt van Manchester United. De Portugese coach verloor met de topclub maandag thuis met 0-3 van Tottenham Hotspur. Pijnlijk, zeker omdat er vorige week al met 3-2 verloren werd bij Brighton & Hove Albion. Mourinho baarde na het verlies van vanavond opzien.

Mourinho nam plaats voor de persconferentie, maar naar zijn zin had hij het niet. Al snel liep hij weg uit de zaal, nadat hij om respect had gevraagd bij de journalisten. "We hebben met 3-0 verloren", zei hij. "Drie is ook het getal van mijn Premier League-titels. Ik heb in mijn eentje meer Premier League-titels dan de andere negentien coaches bij elkaar. Drie voor mij en twee voor de rest. Een beetje respect graag", zei Mourinho, waarna hij boos de zaal verliet.

Enkele minuten daarvoor had hij ook voor de camera van de BBC merkwaardige dingen gezegd. "Vanuit het tactisch oogpunt hebben we niet verloren", zei hij. "Maar we hebben de wedstrijd wel verloren. Bij rust hadden we al 2-0 of 3-0 voor moeten staan."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen