Opstelling Ajax: Blind of Wöber voor Tagliafico

28 augustus 2018, 08:15   Bijgewerkt: 28 augustus 2018, 08:36

Erik ten Hag heeft tegen Dinamo Kiev twee opties voor de vervanging van de geschorste Nicolas Tagliafico. Of de trainer van Ajax kiest voor Max Wöber, of Daley Blind schuift een plekje op en Frenkie de Jong vormt het centrale duo met Matthijs de Ligt. Daarnaast neemt Ten Hag op het laatste moment een beslissing over de inzetbaarheid van David Neres.

Volgens De Telegraaf is de optie Blind als linksback een hele serieuze. In de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad staat Blind inderdaad op de positie van Tagliafico. De NOS denkt juist dat Ten Hag niet te veel wil schuiven met z'n elftal, en dat de oefenmeester daarom kiest voor Wöber. Op de persconferentie van maandag wilde Ten Hag er zelf niets over loslaten.

Ook moet Ten Hag een besluit nemen over Neres. De Braziliaan miste vanwege een hamstringblessure het heenduel met Kiev en hij liet ook de competitiewedstrijd van zaterdag tegen FC Emmen schieten. Maandag trainde Neres voluit mee, maar wil Ten Hag geen onverantwoorde risico's nemen met zijn aanvaller.

Vermoedelijke opstelling:

Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind/De Jong, Wöber/Blind; Schöne, Tadic, Van de Beek; Ziyech, Huntelaar, Neres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen