Na Necid presenteert ADO Den Haag ook Troupée

28 augustus 2018, 13:17

Giovanni Troupée maakt het seizoen af bij ADO Den Haag. De twintigjarige rechtsback komt op huurbasis over van FC Utrecht, waar Sean Klaiber boven hem staat in de pikorde. De huurovereenkomst tussen beide eredivisionisten bevat geen optie tot koop. Troupée staat nog tot medio 2021 onder contract bij Utrecht.

"Dat Giovanni een goede, talentvolle verdediger is, staat buiten kijf. Op zeer jonge leeftijd heeft hij een plek in de ploeg veroverd, maar vanwege de toegenomen concurrentie in de selectie maakte hij de afgelopen periode minder speelminuten", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van de Domstedelingen. "Giovanni gaf aan dat hij graag voor zijn kans wilde gaan in Den Haag, en wij zien daar de toegevoegde waarde van in."

ADO was zoekende naar een rechtsback, omdat Tyronne Ebuehi vertrok naar Benfica. Daarnaast raakte Trevor David zwaar geblesseerd in de voorbereiding. Hij staat maandenlang buitenspel. ADO trok daarom ook Dion Malone al aan. Maar hij is in principe gehaald voor het Haagse middenveld. Met Troupée heeft ADO een echte rechtsback in huis.

"Giovanni is een zeer talentvolle speler, die we al vaak aan het werk hebben gezien. Hij is balvaardig en heeft een enorme drive naar voren. Hij staat met zijn strijdlust altijd zijn mannetje in de duels en weet wat er gevraagd wordt op Eredivisieniveau. We zijn erg blij met zijn komst", aldus manager voetbazlaken Jeffrey van As.

Het tijdelijk vastleggen van Troupée is niet het enige transfernieuws vanuit het Cars Jeans Stadion. Vandaag (dinsdag) legde de club ook Tomas Necid vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen