Fortuna Sittard huurt Rodriguez voor één seizoen van Mainz

28 augustus 2018, 14:15

Fortuna Sittard heeft het middenveld versterkt met José Rodriguez. De 23-jarige Spanjaard wordt gehuurd van het Duitse FSV Mainz. Rodriguez is oorspronkelijk afkomstig uit de jeugdopleiding van Real Madrid. Hij speelde in het verleden ook voor Deportivo la Coruña, Galatasaray, Malaga en Maccabi tel Aviv.

De Limburgers, die naar verluidt ook azen op Thomas Bruns van Vitesse, waren op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor het middenveld. "José heeft gespeeld bij clubs in topcompetities in Spanje, Turkije en Duitsland. En zijn opleiding heeft hij genoten bij een van de beste jeugdopleidingen ter wereld. Ik weet dan ook zeker dat hij ons team dit seizoen nog beter gaat maken", zegt technisch directeur Mustafa Aztopal op de website van Fortuna.

Rodriguez speelde vier wedstrijden voor Real Madrid, waaronder een Champions League-duel in 2012 met Ajax. Voor Galatasaray kwam de Fortuna-aanwinst 23 keer in actie. Hij popelt staat te popelen om aan zijn nieuwe uitdaging te beginnen. "Ik heb er alle vertrouwen in dat ik Fortuna Sittard nog beter kan maken dit seizoen. Ik wil zo snel mogelijk aan de slag. Ik wil trainen met mijn nieuwe teamgenoten en wedstrijden te spelen en winnen voor Fortuna Sittard en de fans."

Lees ook: Interview: Eijer sleutelt aan bescheidenheid bourgondisch Fortuna

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen