Strootman: "Garcia haalde mij naar Roma en nu wilde hij mij weer"

28 augustus 2018, 17:28

Kevin Strootman vond het tijd om te vertrekken bij AS Roma. De 28-jarige middenvelder tekende dinsdag voor vijf seizoenen bij Olympique Marseille, waar hij wordt herenigd met trainer Rudi Garcia. De twee werkten in Rome ook al samen.

"Het was goed om te vertrekken, ik heb vijf jaar in Rome gespeeld", zei Strootman op de persconferentie. "Of ik ben vertrokken vanwege de komst van Steven Nzonzi? Het is niet zo dat wanneer een speler komt, ik vertrek. Het is normaal dat er nieuwe spelers worden gehaald. Roma is een geweldige club en ze hebben groot gelijk dat ze hem hebben gehaald."

Garcia speelde een belangrijke rol in de transfer van de Oranje-international naar Marseille, dat 25 miljoen euro voor hem betaalt. "Hij is speciaal voor mij. Garcia haalde mij naar Roma en nu wilde hij mij weer. Ik heb met hem gesproken over de manier van spelen en allerlei andere zaken. Ik hoop dat hij net zo gelukkig wordt van mij als in het verleden. Marseille is een mooie club, voor mij is dit een mooie uitdaging."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen