De Ligt dolblij met behalen CL: "Het is fantastisch"

28 augustus 2018, 23:10

Matthijs de Ligt blonk dinsdagavond wederom uit in de return tegen Dinamo Kiev. Onder zijn leiding speelde Ajax ogenschijnlijk gemakkelijk gelijk in Oekraïne, waardoor De Ligt als aanvoerder met Ajax de Champions League in mag. "De prestige van de Champions League is natuurlijk geweldig."

De negentienjarige captain stond ietwat schor voor de camera van Veronica. Hij kon zijn geluk niet op. "Het is fantastisch. Ik denk dat we de hele wedstrijd de bovenliggende partij waren." Centraal achterin zag hij dat zijn teamgenoten kans op kans misten. "Jammer dat wel zoveel kansen onbenut lieten, maar we zijn wel de verdiende winnaar."

Ajax rekende in de drie voorrondes van met Sturm Graz, Standard Luik en Dinamo Kiev. Volgens De Ligt is dat niet alleen omdat Ajax kwalitatief beter was. "Het feit dat we via de voorrondes geplaatst zijn, zegt iets over onze ploeg. We zijn heel weerbaar."

Wie weet staat De Ligt de komende maanden tegenover spelers als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Daar verheugt de verdediger zich natuurlijk op. "Hier wil je als speler heen. Dit is gewoon top. De prestige van de Champions League is natuurlijk geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen