'Ajax verhuurt Van Leer voor één seizoen aan NAC Breda'

29 augustus 2018, 07:55

Ajax neemt tijdelijk afscheid van Benjamin van Leer. De keeper die vorig jaar overkwam van Roda JC, maar mede door blessures geen speelminuten maakte in het eerste en zijn stand-in-positie moest afstaan aan Kostas Lamprou, wordt voor één seizoen verhuurd aan NAC Breda. Daarmee zijn voor de ploeg van Mitchell van der Gaag na de komst van Theo Zwarthoed de keeperszorgen verdwenen.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Van Leer kwam voor zeven ton over van Roda JC afgelopen zomer, maar speelde geen minuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Ook voor Jong Ajax maakte de 26-jarige goalie amper speelminuten. Mede vanwege zijn vele blessures werd ook Lamprou naar Ajax gehaald en de Griek ging Van Leer al voorbij in de pikorde.

Daarom wordt Van Leer verhuurd aan NAC Breda, dat de eerste keeper Nigel Bertrams deze zomer zag vertrekken. Vervolgens werd Arijanet Muric teruggeroepen naar Manchester City en is Karol Niemczycki nog niet klaar voor het grote werk. Mark Birighitti is persona non grata in Breda en mag ook weg. Eerder werd Zwarthoed al gehaald: hij zal na de komst van Van Leer de stand-in worden onder Van der Gaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen