Wijnaldum hoopt met Liverpool om de Engelse titel te strijden

29 augustus 2018, 11:08

Georginio Wijnaldum hoopt dat Liverpool de huidige vorm nog lang kan vasthouden in de Premier League en serieus gaat meedingen naar de titel. Met negen punten uit drie duels zijn The Reds uitstekend begonnen en zetten de lijn van afgelopen jaar dus door. Voor euforie is het volgens de middenvelder nog wel veel te vroeg. "De Premier League is pas net begonnen, er kan nog een hoop gebeuren."

Op het clubkanaal van Liverpool kijkt Wijnaldum uit naar de rest van dit seizoen. "Blessureproblemen, rode kaarten: we zullen genoeg tegenkomen en daar moet je goed mee omgaan", weet Wijnaldum. "We hebben veel vertrouwen, maar weten ook dat er soms mindere tijden komen. Daarom moeten we net zo hard blijven werken als we nu doen om dit vol te houden."

Ten opzichte van vorig jaar hoopt Wijnaldum dat Liverpool langer om de titel kan meestrijden. "Zeker. We willen concurreren met de anderen die om de titel strijden. Of we tot het laatst meedoen? Daarvoor is het nog te vroeg. Maar we willen het zeker." Afgelopen jaar eindigde Klopps formatie als vierde.

Liverpool won dit seizoen al van West Ham United (4-0), Crystal Palace (0-2) en Brighton & Hove Albion (1-0). Wijnaldum speelde, evenals Virgil van Dijk, alle drie de duels negentig minuten mee. Komend weekend wacht het duel met Leicester City in de Premier League. Ook dan zal Wijnaldum vermoedelijk als controleur spelen, want op die plek maakte hij veel indruk op Klopp. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen