Feyenoord legt gewilde jeugdspeler De Mooij tot 2021 vast

29 augustus 2018, 12:32

Feyenoord heeft de zeventienjarige jeugdspeler Splinter de Mooij zijn eerste profcontract kunnen laten tekenen. De middenvelder stond ook in de belangstelling van onder andere Hoffenheim, maar heeft zijn toekomst in elk geval tot medio 2021 aan de Rotterdamse club verbonden. Woensdag kwam de overeenkomst definitief rond.

"Splinter is een allround middenvelder die sterk is in zijn duels. Hij is een stabiele jongen die zich de afgelopen jaren gestaag bleef ontwikkelen. We hebben het vertrouwen dat hij op die manier door blijft gaan en we blijven er alles aan doen om hem daarbij te helpen", laat technisch directeur Martin van Geel weten over de deal.

De jeugdspeler zelf, die zijn handtekening zette in het bijzin van zijn familieleden en vrienden, is blij dat zijn harde werken in de jeugd is beloond. Komend seizoen zal hij aansluiten bij Feyenoord Onder 19 jaar: "Ik heb de afgelopen jaren ongelooflijk veel geleerd van de trainers van Feyenoord Academy. Dat mijn harde werken wordt beloond met een contract is hartstikke mooi. Nu wil ik graag doorpakken, mijn uiteindelijke doel is om natuurlijk De Kuip te halen." In het verleden kwam De Moij uit voor HVV in Den Haag.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen