Van der Sar blij met het bereiken van de doelstelling CL-voetbal

29 augustus 2018, 13:54

Edwin van der Sar was een van de vele Ajacieden die dinsdagavond dolblij was dat Ajax zich plaatste voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Voor de directeur was dit een van de meest belangrijke missies: het behalen van het miljardenbal. "Ik denk dat het vliegwiel is aangezet door deze kwalificatie voor de Champions League."

Dat vertelt hij tegenover NH/Nieuws. "Iedereen heeft een verschikkelijk 2017/2018 gehad. Dat is niet allemaal vergeten en vergeven, maar we zijn blij met deze kwalificatie. Dat hebben we aangegeven in november. We hadden het liever via het kampioenschap gehaald. Nu is het gelukt via deze weg en kunnen we ons weer focussen op andere zaken."

De opluchting was zichtbaar groot bij Van der Sar, die zich nog niet had rijk gerekend na de 3-1 overwinning in Amsterdam. "Na die eerste twee corners van hen dacht ik wel: nu moeten we gaan voetballen. En daarna gingen we ook voetballen. Het zag er toen ook gewoon goed uit. Je maakt alleen de kansen niet af. Toen die bal van Hakim (Ziyech, red.) op de lat ging, werd ik wel even onrustig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen