'Ronaldo meldt zich af voor de komende interlands van Portugal'

29 augustus 2018, 15:24

Cristiano Ronaldo gaat zich voorlopig niet melden bij de nationale ploeg van Portugal. Na een lange zomer met het WK in Rusland en een transfer, wil de aanvaller zich voorlopig eerst richten op Juventus. Een definitief afscheid lijkt overigens niet aan de orde, al mist hij dus wel de duels met Kroatië (vriendschappelijk) en Italië (Nations League).

Dat beweert Gazzetta dello Sport. Het Italiaanse medium weet dat Cristiano zich in eerste instantie wil richten op Juventus, met wie hij de eerste twee wedstrijden in de Serie A wél won, waar voor wie hij officieel nog niet scoorde. Voorlopig blijft hij zeer waarschijnlijk trainen in Turijn. Lionel Messi gaf eerder al te kennen dat hij ook de eerst komende interlands met Argentinië overslaat

Zweden, Wales en Australië

Ook Duitsland, Wales, Zweden en Australië maakten de selecties bekend voor de komende interlands. Feyenoorder Sam Larsson is ondanks zijn vormcrisis voor het eerst sinds een jaar weer definitief opgeroepen bij Zweden, terwijl Bert van Marwijks opvolger Graham Arnold plaats heeft gemaakt voor Denis Genreau, hij kan debuteren. Bij Wales heeft Ryan Giggs middenvelder Matt Smith (FC Twente) opgeroepen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen