Cocu is strijdbaar: "Ben niet het type dat snel opgeeft"

29 augustus 2018, 17:54

Phillip Cocu heeft het bij Fenerbahçe vooralsnog behoorlijk zwaar, maar de oefenmeester is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. Zijn club sprak deze week al de steun uit in de trainer en ook de coach zelf heeft nog vertrouwen in de ommekeer.

Na drie competitieduels staat de topclub pas op drie punten. Twee van drie wedstrijden gingen al verloren, waardoor de onrust in Istanbul is toegenomen. Er gingen geruchten dat hij zou opstappen, maar dat is volgens Cocu onzin. Hij spreekt zich uit op de clubwebsite. "Er is niets van waar. Bovendien ben ik niet het type dat snel opgeeft. Ik ben trots dat ik hier mag werken."

De twee nederlagen in de competitie zijn vervelend voor de club, maar ook in de voorronde van de Champions League ging het mis. Er werd in de voorrondes verloren van Benfica. Cocu hoopt de situatie snel om te kunnen draaien. "We werken er met iedereen hard aan. Een overwinning zaterdag thuis tegen Kayserispor zou het gevoel bij iedereen behoorlijk verbeteren. Samen staan we sterk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen