De Jong heeft voorkeur voor loting: "Doe maar geen Atlético"

30 augustus 2018, 08:22

Nu PSV zich heeft geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, kijkt men in Eindhoven reikhalzend uit naar de loting. Donderdagavond wordt duidelijk welke drie teams PSV loot. Luuk de Jong hoopt op mooie affiches, maar heeft ook een voorkeur voor een club die hij liever níet treft.

"Het zou mooi zijn om een keer Barcelona of Real Madrid deze kant uit te laten komen. Maar je wil ook graag door komen in de groep", vertelt De Jong aan de NOS. De aanvoerder hoopt dat de derde Spaanse grootmacht straks niet in de groep zit. "Doe maar geen Atlético, die hebben we al te vaak gehad." PSV trof Atlético zowel in het seizoen 2015/2016 (achtste finale) als in 2016/2017 (groepsfase).

Waar PSV in de Eredivisie tegen zowel Fortuna Sittard als PEC Zwolle (beide 1-2) veel moeite had, werd BATE Borisov woensdag eenvoudig opzij gezet. "Ik heb Zwolle ook complimenten gegeven voor de wijze waarop ze ons bespeelden. Vandaag had ik het gevoel dat Borisov het wat minder slim deed. We kregen toch heel makkelijk Pereiro vrij tussen de linies en dan wordt het lekker voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen