Blind wil loting met teamgenoten bekijken en organiseert diner

30 augustus 2018, 09:37

De Ajax-selectie komt donderdagavond samen om de loting van de groepsfase van de Champions League te bekijken. Daley Blind heeft een 'lotingsdiner' georganiseerd zodat de Ajacieden samen zijn als duidelijk wordt welke clubs Ajax loot. "Doe mij maar Manchester United", zegt de centrale verdediger.

Om de groepsfase te bereiken, overleefde Ajax drie voorrondes. Een teamprestatie, dus wil Blind ook dat het team donderdagavond samenkomt. "Ik vind wel dat we samen moeten kijken tegen wie we in de Champions League mogen spelen", aldus de Ajacied in De Telegraaf. Ajax is – net als PSV – bij de loting ingedeeld in pot 3. Hierdoor ontlopen de Amsterdammers teams als Liverpool en AS Monaco.

Blind denkt dat de Champions League-kwalificatie niet alleen te danken is aan de spelers en technische staf. "De Ajax-leiding heeft een fantastische selectie neergezet, een mix van jong en ervaring, met heel veel kwaliteit. Onze grootste vijand zijn we zelf. Elke wedstrijd moeten we de motivatie uit onszelf halen en als een finale moeten benaderen. Te beginnen met Vitesse-uit."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen