Eerste Divisie-koploper Go Ahead Eagles zo goed als uitgewinkeld

30 augustus 2018, 09:59

Het heeft er alle schijn van dat Go Ahead Eagles zich de komende twee dagen niet meer gaat roeren op de transfermarkt. De club uit Deventer is met de transferdeadline in zicht niet actief op zoek naar versterkingen. Zelfs als een buitenkansje zich aandient, komt de huidige koploper van de Eerste Divisie mogelijk niet in actie.

Go Ahead bevindt zich in rustig vaarwater. De huidige selectie is al sinds juli bij elkaar en de club is het seizoen met zes punten uit twee wedstrijden goed begonnen. Technisch manager Paul Bosvelt is derhalve niet op zoek naar nieuwe spelers. "Al zijn we achterin door blessures niet overbevolkt. Maar als club kijk je altijd om je heen, ook voor de langere termijn, alleen zijn we niet actief meer op zoek", aldus Bosvelt tegenover De Stentor.

"Natuurlijk krijg ik in deze laatste week van de transferperiode spelers aangeboden. Zaakwaarnemers willen hun spelers, en dat zijn er nogal wat, onderbrengen", vervolgt de technisch manager. "Zelfs als dat ene buitenkansje voor ons nog zou komen, dan moet iedereen binnen de technische leiding daar volledig achter staan. Nee, op dit moment speelt er niets."

Het team proces niet ondermijnen, dat zou een reden kunnen zijn om geen spelers meer aan te trekken. "De staf en de selectie zijn goed begonnen. Er is een team gesmeed en het dominante en herkenbare voetbal past bij de club. Daarom wegen we elke stap die we nu zetten heel nadrukkelijk af. Je wilt niet dat het groepsproces wordt gefrustreerd."

Onder meer Hobie Verhulst, Paco van Moorsel, Thomas Verheydt, Jeroen Veldmate en Jaroslav Navratil stapten deze zomer over naar Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen