'PSV handelt snel en heeft na Gutierrez ook Behich binnen'

30 augustus 2018, 14:34

PSV heeft vlak voor het verstrijken van de transferdeadline ook de tweede gewenste versterking binnen. Na Erick Gutierrez, die nog wel medisch moet worden gekeurd, komt ook Aziz Behich naar Eindhoven. De 27-jarige Australiër wordt voor een bedrag van anderhalf miljoen euro overgenomen van Bursaspor, meldt De Telegraaf.

In Eindhoven wordt Behich de stand-in van Angeliño. PSV raakte deze zomer Joshua Brenet (1899 Hoffenheim) en Kenneth Paal (PEC Zwolle) kwijt, waardoor de linksbackpositie dunbezet is. De komst van de ervaren Behich lost dat probleem op. Als de Australiër donderdag de medische keuring doorkomt, dan gaat hij voor drie jaar aan de slag in Eindhoven.

Mark van Bommel gaf na afloop van het gewonnen duel met BATE Borisov (3-0) al aan dat hij hoopte dat Behich de overstap naar PSV zou maken. De oefenmeester werkte bij de Australische nationale ploeg samen met de linksback en weet dus wat voor vlees hij in de kuip heeft. Behich speelde de afgelopen vier seizoenen bij Bursaspor en was iedere jaargang een vaste waarde in het Turkse team.

Lees ook: PSV bereikt akkoord over transfer van Guttierez

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen