Robben nog steeds hongerig: "Leeftijd speelt voor mij geen rol"

30 augustus 2018, 12:46   Bijgewerkt: 30 augustus 2018, 13:01

Arjen Robben is 34 jaar, maar zijn honger naar glorie blijft onverminderd groot. Ook dit seizoen hoopt de Nederlandse buitenspeler te vlammen bij Bayern München. In de eerste competitiewedstrijd tegen 1899 Hoffenheim (3-1) begon Robben echter op de bank.

"Na dat duel heb ik eerlijk verteld dat ik teleurgesteld was. Maar ik respecteer wel de beslissing. Trainer zijn van Bayern is de moeilijkste baan die er bestaat. We kunnen alleen succesvol zijn als iedereen meehelpt", zegt Robben in gesprek met Bild. Door een blessure van Kingsley Coman werd de Nederlander al snel ingebracht. Robben lijkt de komende tijd meer speeltijd te krijgen, daar Coman de komende tijd buitenspel staat.

Robben en Franck Ribéry zijn twee spelers die de komende jaren zullen afzwaaien. In Duitsland wordt gesproken over een verjongingskuur bij Der Rekordmeister, maar daar wil Robben niets van weten. "Leeftijd speelt voor mij geen rol. Ik herhaal de woorden van Uli Hoeness en trainer Niko Kovac. Je hebt goede en slechte spelers, geen oude en jonge spelers. Ik ben eerzuchtig als altijd, dat krijg je er bij mij niet uit."

Als invaller maakte Robben in het openingsduel met Hoffenheim een doelpunt. Met zijn vorm zit het wel goed. "Ik heb in de voorbereiding elke training tot de laatste minuut afgewerkt. Ik voel me fit en ben klaar om dit seizoen een belangrijke rol te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen