Emmen mist spelmaker Jansen en mogelijk aanvaller Pedersen

30 augustus 2018, 14:50

FC Emmen heeft een paar grote vraagtekens in zijn selectie voor het cruciale duel in de Eredivisie tegen De Graafschap. Spelmaker Anco Jansen ontbreekt sowieso in Drenthe, terwijl ook spits Nicklas Pedersen een twijfelgeval is. En dat is slecht nieuws, omdat Cas Peters eerder deze week zijn overstap naar FC Volendam rondmaakte. Trainer Dick Lukkien moet dan ook flink puzzelen.

"We kunnen gelukkig schuiven met spelers. Maar het is duidelijk dat we voor het sluiten van de transferwindow graag nog een vervanger voor Cas verwelkomen", vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden over de transfer van Peters. Overigens is het geen noodaankoop, die gedaan gaat worden. "We zoeken naar iemand die ons echt beter kan maken."

Dat er voor het duel met De Graafschap, vermoedelijk een ploeg met wie FC Emmen tegen degradatie gaat strijden, zo veel spelers missen, is zuur. Hoewel Alexander Bannink na zijn rugkwetsuur vermoedelijk weer op de bank zal zitten, voorspelt Lukkien een zwaar karwei. "Mensen moeten niet zomaar denken dat we De Graafschap wel eventjes van de mat gaan tikken. Dat is nergens op gebaseerd. Ze hebben een enthousiaste ploeg met snelheid voorin. Maar ze hebben ook zo hun mankementen. Net als wij."

Beide ploegen hebben na drie duels even zo veel punten in de Eredivisie. De Graafschap won de eerste wedstrijd van het seizoen van Feyenoord, FC Emmen van ADO Den Haag. Vervolgens verloren De Superboeren van NAC Breda en FC Groningen, terwijl Emmen het onderspit moest delven tegen AZ en Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen