Supporters Utrecht kunnen naar Sittard, maar alleen per bus

30 augustus 2018, 14:58   Bijgewerkt: 30 augustus 2018, 15:12

Supporters van FC Utrecht zijn zaterdag welkom in het uitvak van Fortuna Sittard, maar moeten wel per bus naar Limburg afreizen. Door vakbondsacties bij de politie stond het doorgaan van de competitiewedstrijd op losse schroeven, maar dankzij inspanningen van de clubs, de KNVB, verschillende autoriteiten en supportersverenigingen gaat de wedstrijd wel door.

Het gevolg hiervan is dat de honderdvijftig supporters van FC Utrecht die naar Sittard gaan, niet meer met een autocombi die kant op kunnen. De Domstedelingen melden via de officiële kanalen dat de aangeschafte autokaarten zullen worden gerestitueerd. De supporters krijgen de mogelijkheid om een buskaart aan te schaffen.

"Voor ons is het belangrijk dat de FC Utrecht-supporters op een veilige manier de wedstrijd kunnen bezoeken zaterdag" aldus Operationeel Directeur Paulo Steverink. "Alle instanties hebben hier alle benodigde maatregelen voor getroffen. De enige mogelijkheid om deze wedstrijd veilig te laten plaatsvinden voor en in aanwezigheid van onze supporters was door te reizen middels een buscombi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen